Skriv ut
Dato: ons 20. sep 2017
Påmeldingsfrist: søn 17. sep 2017
Sted: Langhus speiderhus
Målgruppe: Tropp

forkveld peff 3

På Peffkurs 3 lærer deltagerne å planlegge og gjennomføre patruljetur

herunder valg av sted og løype, hva en patrulje må ha med på tur av eget og fellesutstyr, aktiviteter og program for turen, enkel risikoanalyse samt hvordan man skal informere de andre i patruljen.

 

Vi fortsetter suksessen fra tidligere år tilbyr den nye modellen av Peffkurs 3. Som tidligere vil peffkurset være patruljetur der peff og ass planlegger og gjennomfører turen fra A til Å sammen med sin egen patrulje.  Det nye er at patruljeturen skal gjennomføres i egen gruppe istedenfor at patruljen går en rute sammen med våre veiledere. Dette håper vi at skal føre til at flere får deltatt på peffkurs 3 og at patruljene som deltar er de originale patruljene gruppen opererer med til vanlig.

 

Obligatorisk forkveld 20. september fra kl 18:00 til 20:00 på Langhus speiderhus. På forkvelden vil vi gjennomgå planlegging av patruljetur, herunder valg av sted og løype, hva en patrulje må ha med på tur av eget og fellesutstyr, aktiviteter og program for turen, enkel risikoanalyse samt hvordan man skal informere de andre i patruljen.

 

 

Etter forkvelden må patruljefører og assistent møtes å planlegge turen.  Alt planmateriell skal oversendes kursholder for godkjenning før det sendes ut til resten av patruljen.

 

 

Patruljeturen kan gjennomføres i tidsrommet 22. september til 29. oktober og må ha minst en overnatting uten leder.

 

Etter turen skal patruljefører og assistent skrive en god rapport fra turen på og levere til kursholder, helst med bilder fra turen.

 

Obligatorisk etterkveld 1. november på Langhus speiderhus fra kl 18:00 til 20:00 med presentasjon for de andre deltakerne samt evaluering og servering.

 

Patruljefører og assistent deltar sammen på peffkurs 3. Begge skal meldes på i medlemssystemet.

Patruljefører må ha gjennomført peffkurs 1 og 2 tidligere.

 

https://min.speiding.no/activities/view/1249

 

---------------------

Dato:                ons 20. sep 2016

Påmeldingsfrist:    søn 17. sep 2016

Sted:                Langhus speiderhus

Målgruppe:            Tropp